PINTAMESTARIT

Kattojen parhaaksi jo vuodesta 1989

Huopakaton pesu ja pinnoitus – Talollesi kestävä katto helposti

Pintamestarit pinnoittaa huopakattoja koko Suomessa. Pinnoitusmenetelmämme sopii kaikille huopakatoille. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että taloyhtiöitä. Pinnoitamme omakotitalojen sekä rivitalojen kattoja. Kalustomme mahtuu myös ahtaisiin pihoihin. Huomioithan, että yksityishenkilöt voivat saada tekemästämme katon pinnoitustyöstä kotitalousvähennystä. Huopakaton pinnoitus onnistuu tehokkaalla menetelmällämme jopa päivässä. Pintamestareiden tekemälle huopakaton pinnoitukselle saat 10 vuoden takuun. Kunnostettu huopakatto kestää hyvänä vielä vuosia ja vältyt kalliimmilta kattoremonteilta.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta huopakaton pintaremontista puh. 0400 151 182 tai yhteydenottolomakkeella.

Huopakaton pinnoituksen hyödyt

  • Täydellinen vedeneristys

  • Estää sammaloitumista

  • Estää pakkasrapautumista

  • Suojaa uv-säteilyltä

  • Palauttaa katon ulkonäön

Huopakaton pesu ja puhdistus tärkein työvaihe

Huopakaton pinnoituksessa on useita työvaiheita, joista katon pesu ja puhdistus on ehdottomasti tärkein vaihe. Puhdistuksessa olennaista on kaiken lian sekä sammaleen ja jäkälän poisto katolta. Hyvin tehty vanhan katon pesu ja puhdistus takaavat pinnoitteen pysymisen vuosia ehjänä ja hyvän näköisenä. Ennen katon puhdistusta tarkistamme kattorakenteiden ja kattohuovan kunnon ja teemme tarvittavat korjaustoimenpiteet. Puhdistamme myös vesikourut sinne kertyneestä roskasta.

Huopakaton pesuun käytämme korkeapainepesuria, jolla lika ja sammal saadaan tehokkaasti ja turvallisesti pois katolta. Oikein käytettynä ja kokeneissa käsissä korkeapainepesuri ei riko kattoa eikä rakenteisiin pääse vettä. Pintamestareiden käyttämällä pesukalustolla voimme säätää mm. käytettävää pesupainetta ja vesimäärää siten, että katto saadaan varmasti täysin puhtaaksi pintaa vahingoittamatta. Sammalen poisto huopakatolta viimeistellään sammalenestoaineen avulla. Sammaleen poistoon käytämme tehokkaita, mutta turvallisia aineita.

Huopakaton pinnoitus suojaa ja viimeistelee

Puhdistuksen jälkeen vuorossa on huopakaton pinnoitus. Pinnoitamme katon samana päivänä, jotta katolle ei ehdi kertyä uutta likaa esim. sateiden ja puiden lehtien mukana. Pinnoitukseen käytämme vain laadukkaita pinnoitemateriaaleja. Pinnoituksen teemme korkeapaineruiskulla, jotta pinnoitteesta tulee tasainen ja kestävä. Tekemällemme pinnoitukselle saat aina 10 vuoden takuun. Käyttämillämme materiaaleilla on valmistajan takuu. 


Kokeneet ammattilaiset 

Pintamestareilla on kymmenien vuosien kokemus huopakattojen puhdistuksesta ja pinnoituksesta. Olemme vuosien aikana pinnoittaneet monenlaisia kattoja ympäri Suomen. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä työmme laatuun ja tehokkuuteemme. Pystymme antamaan asiakkaillemme sitovan hintatarjouksen katon kuvan perusteella. Tarvittaessa tulemme tekemään hinta-arvion paikan päälle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Luotettava kumppani

Haluamme osoittaa asiakkaillemme, että hoidamme myös lakisääteiset velvoitteemme hyvin. Siksi olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava kumppani -palvelussa. Myös yksityishenkilöt ja taloyhtiöiden edustajat voivat tarkistaa luotettavuutemme helposti Zeckit -palvelusta.

Kotitalousvähennys

Huomaathan, että yksityishenkilön on mahdollista saada kotitalousvähennystä Pintamestareilta hankkimistaan kattojen pinnoituksista. Kotitalousvähennystä saa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa ja vanhempien tai isovanhempien kotona teetetystä työstä. Autamme asiakkaitamme mielellämme kaikissa kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Created by