PINTAMESTARIT

Kattojen parhaaksi jo vuodesta 1989

Seinien maalaukset ammattitaidolla

Pintamestarit tekevät kattopinnoitusten lisäksi pintaremontteja taloyhtiöille eli kerrostalojen rappukäytävien ja julkisivujen maalauksia. Maalaustöissä hyödynnämme vuosien kokemusta erilaisten kattomateriaalien maalaamisesta ja pinnoittamisesta. Meillä on erityisesti osaamista betonilattioiden ja betoniseinien maalaamisesta ja pinnoittamisesta. Tarjoamme maalauspalveluja pääasiassa taloyhtiöille ja muille isommille kohteille. Teemme maalaustöitä ympäri Suomen. Maalausurakoita teemme pääasiassa talvisin, sillä kesällä keskitymme kattojen pinnoittamiseen.

Maalaamme ja pinnoitamme kerrostalojen rappukäytäviä ja kellaritiloja. Maalauksella saadaan tila näyttämään kuin uudelta ilman suurempia remontteja. Seinien, kattojen ja lattioiden lisäksi maalaamme tilassa olevat ovet ja ikkunat. Maalaustöiden yhteydessä asennamme myös akustiikkalevyt kattoon ja seiniin sekä muita kiinteitä kalusteita tiloihin. Akustiikkalevyt vaimentavat käytävä- ja kellaritiloista kantautuvia ääniä ja parantavat siten kerrostaloasukkaiden asumisviihtyvyyttä.

Rappukäytävien, kellaritilojen ja julkisivujen pintojen maalauksessa käytämme laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät pitkään ja näyttävät myös hyviltä. Maalaustyöt hoidamme siten, että se häiritsee mahdollisimman vähän talon asukkaita. Huolehdimme myös tarvittavista suojauksista ja asukkaiden tiedottamisesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta pintaremontista puh. 0400 151 182. Tulemme mielellämme paikan päälle arvioimaan kohteen ja suunnittelemaan maalausurakkaa.

Luotettava kumppani

Haluamme osoittaa asiakkaillemme, että hoidamme myös lakisääteiset velvoitteemme hyvin. Siksi olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava kumppani -palvelussa. Myös yksityishenkilöt ja taloyhtiöiden edustajat voivat tarkistaa luotettavuutemme helposti Zeckit -palvelusta.

Kotitalousvähennys

Huomaathan, että yksityishenkilön on mahdollista saada kotitalousvähennystä Pintamestareilta hankkimistaan kattojen pinnoituksista. Kotitalousvähennystä saa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa ja vanhempien tai isovanhempien kotona teetetystä työstä. Autamme asiakkaitamme mielellämme kaikissa kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Created by