PINTAMESTARIT

Kattojen parhaaksi jo vuodesta 1989

Mineriittikaton pinnoituksella talollesi kestävä katto helposti

Pintamestarit tekee mineriittikattojen ja kuitusementtikattojen pinnoituksia ympäri Suomen. Teemme kattojen pinnoituksia sekä yksityishenkilöille että taloyhtiöille. Pinnoitamme omakotitalojen sekä rivitalojen kattoja. Kalustomme mahtuu myös ahtaisiin pihoihin. Huomioithan, että yksityishenkilöt voivat saada tekemästämme katon maalaustyöstä kotitalousvähennystä.

Mineeriittikaton pinnoitus onnistuu tehokkaalla menetelmällämme jopa päivässä. Pintamestareiden tekemälle mineriittikaton pinnoitukselle saat 10 vuoden takuun. Mineriittikaton pinnoitus antaa katolle uudelleen suojaavan pinnan ja estää sammaleen kasvun katolla. Kunnostettu mineriittikatto kestää hyvänä vielä vuosia ja vältyt kalliimmilta kattoremonteilta.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta mineriittikaton pintaremontista puh. 0400 151 182 tai yhteydenottolomakkeella.

Mineriittikaton pinnoituksen hyödyt

  • Täydellinen vedeneristys

  • Estää sammaloitumista

  • Estää pakkasrapautumista

  • Suojaa uv-säteilyltä

  • Palauttaa katon ulkonäön

Mineriittikaton pesu ja puhdistus tärkein työvaihe

Mineriittikaton pinnoituksessa on useita työvaiheita, joista katon pesu ja puhdistus on ehdottomasti tärkein vaihe. Jos mineriittikattoa ei ole hyvin puhdistettu kaikesta liasta, pinnoite ei tartu siihen riittävän hyvin kiinni. Puhdistuksessa olennaista on kaiken lian ja sammaleen poisto katolta. Hyvin tehty vanhan katon pesu ja puhdistus takaavat pinnoitteen pysymisen vuosia ehjänä ja hyvän näköisenä. Ennen katon puhdistusta tarkistamme kattorakenteiden ja mineriittilevyjen kunnon ja teemme tarvittavat korjaustoimenpiteet. Puhdistamme myös vesikourut sinne kertyneestä roskasta.

Mineriittikaton pesuun käytämme korkeapainepesuria, jolla lika ja sammal saadaan tehokkaasti ja turvallisesti pois katolta. Oikein käytettynä ja kokeneissa käsissä korkeapainepesuri ei riko mineriittilevyjä eikä vettä pääse rakenteisiin. Pintamestareiden laadukkaalla pesukalustolla voimme säätää mm. käytettävää pesupainetta ja vesimäärää siten, että katto saadaan varmasti täysin puhtaaksi mineriittilevyjä rikkomatta. Sammalen poisto mineriittikatolta viimeistellään sammalenestoaineen avulla. Sammaleen poistoon käytämme tehokkaita, mutta turvallisia aineita, jotka poistavat itiöt myös mineriittilevyjen sisältä.


mineriittikatto ennen maalausta

Mineriittikatto pohjakäsittelyn jälkeen

Mineriittikaton pinnoitus suojaa ja viimeistelee

Puhdistuksen jälkeen on vuorossa mineriittikaton pinnoitus. Mineriittikatto kuivuu muutamassa tunnissa, joten voimme pinnoittaa katon jo samana päivänä. Tällöin katolle ei ehdi kertyä uutta likaa esim. sateiden mukana. Pinnoitukseen käytämme vain laadukkaita materiaaleja. Pinnoituksen teemme korkeapaineruiskulla, jotta pinnoituksesta tulee tasainen ja se menee pienimpiinkin koloihin katolla. Tekemällemme pinnoitukselle saat aina 10 vuoden takuun. Käyttämillämme materiaaleilla on valmistajan takuu. 


Kokeneet ammattilaiset 

Pintamestareilla on kymmenien vuosien kokemus mineriittkattojen puhdistuksesta ja pinnoituksesta. Olemme vuosien aikana pinnoittaneet monenlaisia kattoja ympäri Suomen. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä työmme laatuun ja tehokkuuteemme. Pystymme antamaan asiakkaillemme sitovan hintatarjouksen katon kuvan perusteella. Tarvittaessa tulemme tekemään hinta-arvion paikan päälle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Luotettava kumppani

Haluamme osoittaa asiakkaillemme, että hoidamme myös lakisääteiset velvoitteemme hyvin. Siksi olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava kumppani -palvelussa. Myös yksityishenkilöt ja taloyhtiöiden edustajat voivat tarkistaa luotettavuutemme helposti Zeckit -palvelusta.

Kotitalousvähennys

Huomaathan, että yksityishenkilön on mahdollista saada kotitalousvähennystä Pintamestareilta hankkimistaan kattojen pinnoituksista. Kotitalousvähennystä saa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa ja vanhempien tai isovanhempien kotona teetetystä työstä. Autamme asiakkaitamme mielellämme kaikissa kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Created by