PINTAMESTARIT

KATTOJEN PARHAAKSI JO VUODESTA 1989

Peltikaton maalauksella talollesi kestävä katto helposti

Pintamestarit pinnoittaa peltikattoja ympäri Suomen. Pinnoitusmenetelmämme sopii kaikille konesaumakatoille ja muille peltikatoille. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että taloyhtiöitä. Kalustomme mahtuu myös ahtaisiin pihoihin. Huomioithan, että yksityishenkilöt voivat saada tekemästämme katon maalaustyöstä kotitalousvähennystä.

Peltikaton maalaus onnistuu tehokkaalla menetelmällämme jopa päivässä. Pintamestareiden tekemälle peltikaton maalaukselle saat 10 vuoden takuun. Peltikaton maalaus palauttaa katolle sen suojaavan pinnan, joka estää peltipintaa syöpymästä ja ruostumasta. Maalaus myös palauttaa katolle sen hienon ulkonäön ja peltikatostasi tulee kuin uusi. Kunnostettu ja maalattu peltikatto kestää hyvänä vielä vuosia ja vältyt kalliimmilta kattoremonteilta.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta peltikaton pintaremontista puh. 0400 151 182 tai yhteydenottolomakkeella.

Peltikaton maalaus

  • Estää ruostumista

  • Suojaa ulkoiselta rasitukselta

  • Lisää peltikaton kestävyyttä

  • Uuden näköinen ja kestävä pinta vielä vuosia

  • Haluttu värisävy Tikkurilan maalikartalta

peltikatto ennen maalausta

Peltikatto ennen maalausta

Peltikatto huollon ja maalauksen jälkeen

peltikatto maalauksen jälkeen

Peltikaton pesu ja puhdistus tärkein työvaihe

Peltikaton maalauksessa on useita työvaiheita, joista katon pesu ja puhdistus on ehdottomasti tärkein vaihe. Jos peltikattoa ei ole hyvin puhdistettu kaikesta liasta, maali ei tartu siihen riittävän hyvin kiinni. Peltikaton pesuun käytämme korkeapainepesuria, jolla vanha irtoava maalipinta ja lika saadaan tehokkaasti ja turvallisesti poistettua katolta. Oikein käytettynä ja kokeneissa käsissä korkeapainepesuri ei riko kattoa eikä rakenteisiin pääse vettä. 


Peltikaton puhdistukseen kuuluu lisäksi ruostekohtien käsittely teräsharjalla ja ruosteenestomaalilla. Hyvin tehty vanhan katon pesu ja puhdistus takaavat pinnoitteen pysymisen vuosia ehjänä ja hyvän näköisenä. Ennen katon puhdistusta tarkistamme kattorakenteiden ja kattopeltien kunnon ja teemme tarvittavat korjaustoimenpiteet. Puhdistamme myös vesikourut sinne kertyneestä roskasta.

Peltikaton maalaus suojaa ja viimeistelee

Puhdistuksen jälkeen on peltikaton maalauksen vuoro. Maalaamme katon samana päivänä, jotta katolle ei ehdi kertyä uutta likaa esim. sateiden mukana. Juuri ennen pinnoitusta puhallamme katon vielä varmuuden vuoksi, jotta pinnoitteen alle ei jää pienintäkään roskaa. Tämä on erityisen tärkeää peltikattojen maalauksessa. Jos uuden maalin alle jää roskia, se ei kiinnity kunnolla kattoon ja maalipinta alkaa nopeasti halkeilla. Vaurioitunut maalipinta ei suojaa kattoa yhtä hyvin, vaan katto alkaa nopeasti ruostua.

Maalaukseen käytämme vain laadukkaita peltikattomaaleja. Käyttämämme kattomaali voidaan sävyttää kaikissa Tikkurilan sävyissä. Maalaukset teemme korkeapaineruiskulla, jotta maalipinnasta tulee tasainen. Peltikatot maalaamme kahteen kertaan, ensin pohjamaalilla ja sitten pintamaalilla. Katon maalauksen yhteydessä maalaamme samalla värillä myös piipun pellit ja kattoturvatuotteet hyvän ulkonäön saamiseksi. Tekemällemme maalaukselle saat aina 10 vuoden takuun. Käyttämillämme materiaaleilla on valmistajan myöntämä takuu. 


Kokeneet ammattilaiset 

Pintamestareilla on kymmenien vuosien kokemus peltikattojen puhdistuksesta ja maalauksesta. Olemme vuosien aikana pinnoittaneet monenlaisia kattoja ympäri Suomen. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä työmme laatuun ja tehokkuuteemme. Pystymme antamaan asiakkaillemme sitovan hintatarjouksen katon kuvan perusteella. Tarvittaessa tulemme tekemään hinta-arvion paikan päälle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


peltikatto maalauksen jälkeen

Peltikatto maalauksen jälkeen

Luotettava kumppani

Haluamme osoittaa asiakkaillemme, että hoidamme myös lakisääteiset velvoitteemme hyvin. Siksi olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava kumppani -palvelussa. Myös yksityishenkilöt ja taloyhtiöiden edustajat voivat tarkistaa luotettavuutemme helposti Zeckit -palvelusta.

Kotitalousvähennys

Huomaathan, että yksityishenkilön on mahdollista saada kotitalousvähennystä Pintamestareilta hankkimistaan kattojen pinnoituksista. Kotitalousvähennystä saa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa ja vanhempien tai isovanhempien kotona teetetystä työstä. Autamme asiakkaitamme mielellämme kaikissa kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Created by