PINTAMESTARIT

KATTOJEN PARHAAKSI JO VUODESTA 1989

Tiilikaton pesu ja pinnoitus –
 Kestävä katto talollesi helposti

Pintamestarit pinnoittaa ja maalaa tiilikattoja ympäri Suomen. Pinnoitusmenetelmämme sopii kaikille tiilikatoille ja kaikille tiilimateriaaleille. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että taloyhtiöitä. Teemme tiilikattojen pinnoituksia sekä omakotitaloihin että rivitaloihin. Kalustomme mahtuu myös ahtaisiin pihoihin. Huomioithan, että yksityishenkilöt voivat saada tekemästämme kattopinnoitustyöstä kotitalousvähennystä.

Pinnoittamalla katostasi tulee kuin uusi ja se kestää vuosia hyvänä. Tiilikaton pinnoitus onnistuu tehokkaalla menetelmällämme jopa päivässä. Kalustomme mahtuu myös ahtaisiin pihoihin. Pintamestareiden tekemälle tiilikaton pinnoitukselle saat 10 vuoden takuun. Pinnoitus tekee kattotiilistä vettä ja likaa hylkiviä, mikä vähentää vaurioiden syntymistä. Huoltamalla kattoasi säännöllisesti ja pitämällä huolta tiilikaton pinnan kunnosta vältyt kalliimmilta kattoremonteilta.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta tiilikaton pintaremontista puh. 0400 151 182 tai yhteydenottolomakkeella.

Tiilikaton pinnoituksen hyödyt

  • Täydellinen vedeneristys

  • Estää sammaloitumista

  • Suojaa uv-säteilyltä

  • Estää pakkasrapautumia

  • Palauttaa katon ulkonäön

Tiilikaton pesu ja puhdistus tärkein työvaihe

Tiilikaton pinnoituksessa on useita työvaiheita, joista katon puhdistus on ehdottomasti tärkein vaihe. Hyvin tehty vanhan katon pesu ja puhdistus takaavat pinnoitteen hyvän kiinnittymisen ja pysymisen vuosia ehjänä. Puhdistuksessa olennaista on kaiken lian sekä sammaleen ja jäkälän poisto katolta. Ennen katon puhdistusta tarkistamme kattorakenteiden ja kattotiilien kunnon ja teemme tarvittavat korjaustoimenpiteet. Katon pesun yhteydessä puhdistamme myös vesikourut.

Tiilikaton pesuun käytämme korkeatehoista painepesuria, jolla lika sekä sammal ja jäkälät saadaan tehokkaasti ja turvallisesti pois katolta. Oikein käytettynä ja kokeneissa käsissä korkeapainepesuri ei riko kattotiiliä eikä rakenteisiin pääse vettä. Pintamestareiden laadukkaalla pesukalustolla voimme säätää mm. käytettävää pesupainetta ja vesimäärää siten, että katto saadaan varmasti täysin puhtaaksi tiiliä vahingoittamatta. Sammalen poisto tiilikatolta viimeistellään sammalenestoaineella, joka ruiskutetaan vaahtomaiseksi kerrokseksi katolle. Sammaleen poistoon käytämme tehokkaita, mutta turvallisia aineita, jotka poistavat itiöt myös kattotiilien sisältä.

tiilikatto

Tiilikaton pinnoitus suojaa ja viimeistelee

Puhdistuksen jälkeen on tiilikaton pinnoituksen vuoro. Tiilikatto kuivuu muutamassa tunnissa, joten voimme pinnoittaa katon jo samana päivänä. Tällöin katolle ei ehdi kertyä uutta likaa esim. sateiden ja puiden lehtien mukana. Juuri ennen pinnoitusta puhallamme katon vielä varmuuden vuoksi, jotta pinnoitteen alle ei jää pienintäkään roskaa.

Pinnoitukseen käytämme vain laadukkaita materiaaleja. Teemme tiilikattojen pinnoitukset värillisellä tiilikattomaalilla. Käyttämämme kattomaali voidaan sävyttää kaikissa Tikkurilan sävyissä. Katon maalauksen yhteydessä maalaamme samalla värillä myös piipun pellit ja kattoturvatuotteet hyvän ulkonäön saamiseksi. Maalaamme tiilikaton kahteen kertaan, ensin pohjamaalilla ja sitten pintamaalilla. Pinnoituksen teemme korkeapaineruiskulla, jotta pinnoituksesta tulee tasainen ja kestävä. Tekemällemme pinnoitukselle saat aina 10 vuoden takuun. Käyttämillämme materiaaleilla on valmistajan takuu.


Kokeneet ammattilaiset

Pintamestareilla on kymmenien vuosien kokemus tiilikattojen puhdistuksesta ja pinnoituksesta. Olemme vuosien aikana pinnoittaneet monenlaisia kattoja ympäri Suomen. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä työmme laatuun ja tehokkuuteemme. Pystymme antamaan asiakkaillemme sitovan hintatarjouksen katon kuvan perusteella. Tarvittaessa tulemme tekemään hinta-arvion paikan päälle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Luotettava kumppani

Haluamme osoittaa asiakkaillemme, että hoidamme myös lakisääteiset velvoitteemme hyvin. Siksi olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava kumppani -palvelussa. Myös yksityishenkilöt ja taloyhtiöiden edustajat voivat tarkistaa luotettavuutemme helposti Zeckit -palvelusta.

Kotitalousvähennys

Huomaathan, että yksityishenkilön on mahdollista saada kotitalousvähennystä Pintamestareilta hankkimistaan kattojen pinnoituksista. Kotitalousvähennystä saa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa ja vanhempien tai isovanhempien kotona teetetystä työstä. Autamme asiakkaitamme mielellämme kaikissa kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Created by